Skip to content

Traineeship IT Healthcare Projectmanagement & Consultancy

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.600 - € 2.600 per maandStrict Young Professionals

Functieomschrijving

Traineeship: Healthcare Young Professionals

Ben jij altijd al geïnteresseerd in IT, Healthcare en de nieuwste innovaties? Kun je niet wachten om je verder te ontwikkelen, zodat je organisaties verder helpt met innoveren en digitale veranderingen door te voeren waardoor zij wendbaar zijn en blijven? Lees dan vooral verder, want Strict Young Professionals (SYP) is op zoek naar talenten die graag op het snijvlak van Healthcare en IT werkzaam willen zijn. En een IT- of technische opleiding is hiervoor helemaal niet nodig! 🤓

Praktisch

Duur traineeship: 2 jaar
Locatie: hybride, oftewel wisselend online, op ons kantoor in Vianen en bij jouw opdrachtgever
Voor wie: HBO / WO afgestudeerden, iedere studierichting is welkom.


Over Strict Young Professionals (SYP)

Wij bieden Young Professionals een veilige omgeving waar je nieuwe dingen kunt leren. Een plek waar je jezelf tegengaat komen, maar vooral een plek waar je ontwikkelt en groeit en misschien wel boven jezelf uitstijgt. Wij zijn een jonge, platte organisatie met korte lijntjes. Iedereen bij SYP is gedreven en gemotiveerd: wij weten wat hard werken is. Maar successen moeten ook gevierd worden! We organiseren bbq’s, borrels en teamuitjes om ook genoeg te ontspannen. Work hard, play hard.


Over het traineeship:

Je start natuurlijk met een bootcamp om jouw IT, projectmanagement en consultancy kennis op het juiste niveau te brengen (inclusief certificaten – handig voor jouw cv!). Doorbetaald en met een lekkere lunch (en een borrel mag natuurlijk ook niet ontbreken 😉 ). Als Young Professional in het Healthcare programma van Strict Young Professionals ontwikkel je jezelf tot consultant of projectmanager van ICT-projecten in de Zorgsector. Je bent betrokken bij projecten die ervoor zorgen dat een nieuwe innovatieve technologie geïmplementeerd wordt, zonder dat de zorg eronder lijdt. Natuurlijk krijg je van ons een intensieve opleiding, gericht op inhoudelijke Zorg- en ICT-kennis, vaardigheden en bewustzijnsontwikkeling, zodat jij de opdrachten bij onze klanten tot een succesvol eindresultaat brengt. Daarnaast is er ruimte voor reflectie middels coaching en intervisie. Je volgt het programma “Reis van de Held” met een focus op drijfveren, persoonlijk leiderschap en leven & werken vanuit zingeving door het (leren) inzetten van het innerlijke kompas. Waarbij je een persoonlijk coaching traject krijgt. De managementtrainingen worden verzorgd door de Universiteit van Utrecht. Ook krijg je begeleiding van een senior Strict collega waarmee je regelmatig kan sparren over jouw uitdagingen en heb je een trainee buddy die voor je klaarstaat wanneer dat nodig is.


De ideale manier om je carrière te starten! Het traineeship heeft een maandelijkse instroom Je start jouw traineeship als groep met andere high potentials. Samen maak je in deze twee jaar tijd ontwikkeling en groei door. Na afloop van het tweejarig traineeship kun je doorstromen naar Strict of aan de slag bij een van je klanten!


Wat je aan je vrienden verteld dat je doet:

“Ik zorg ervoor dat patiënten in ziekenhuizen profiteren van de nieuwste ICT mogelijkheden. Zo heb ik laatst een project afgerond waarbij patiënten een iPad kregen, waarop ze hun eten kunnen bestellen, maar bijvoorbeeld ook naar huis kunnen videobellen. En nu ben ik samen met een senior consultant bezig met een advies voor het vervangen van het complete communicatiesysteem van de verplegers.”


Wat bieden wij?

 • Vanaf dag 1 krijg je een salaris van €2600,- bruto per maand
 • Binnen het programma krijg je twee keer een salarisverhoging van max €300,00 per maand o.b.v. het behalen van jouw doelen
 • Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget van €2500,- en je bent vier uur per week vrijgesteld van werkzaamheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Wij investeren in je voor  €12.000,- aan opleidingskosten en je bouwt hiervoor geen studieschuld op
 • Jouw opdrachtgevers bezoek je in je eigen  leaseauto, waarin je ook privé mag rond karren (mobiliteitsbudget is ook bespreekbaar)
 • Werk je liever onderweg en ben je graag duurzaam onderweg? Dat kan met onze  1e klas NS Business card (deze krijg je sowieso van ons)
 • Ben je graag lekker sportief bezig dat kan natuurlijk ook door het gebruik van de  OV Fiets die bij je NS Business Card zit
 • Pensioen, thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag
 • 25 vakantiedagen + 8% vakantietoeslag. Genieten van de zon moet natuurlijk ook gebeuren
 • Natuurlijk krijg je van ons gereedschap om te werken, zoals een laptop, laptoptas en een bijdrage van €400,00 voor je nieuwe mobiel
 • Telefoonvergoeding €18,00
 • Hybride werken (50/50)
 • Managementtrainingen verzorgd door de  Universiteit Utrecht
 • Persoonlijke coaching  van Reis van de Held (www.reisvandeheldinbusiness.nl), waarin jij aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld bbq’s, borrels en onze skitrip ‘Strict im Schnee’.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de Health Innovation School!


Over Strict

Wij zijn een advies- en consultancybureau dat organisaties helpt te innoveren en de digitale verandering te creëren. Vanuit het kantoor met ongeveer 100 collega’s zorgen zij ervoor dat organisaties wendbaar zijn en blijven. Het DNA van Strict: passie voor het vak, van elkaar leren, op elkaar kunnen bouwen en vooral lol hebben in wat je doet! Bekijk www.strict.nl om te zien wat we allemaal doen.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Je bent gek op IT en Healthcare! En je bent op zoek naar een plek waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast heb je:

 • (Bijna) een hbo- of masterdiploma
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Een rijbewijs, want je bent bereid om te reizen naar jouw klanten
 • Je bent gedreven en houdt van een uitdaging.


Sollicitatieprocedure

Zie jij toekomst bij Strict Young Professionals dan maken wij graag kennis met jou! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jasmijn Ottow via 06-48 52 07 04. Kun je niet wachten om te starten? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Zien wij ook de match? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. En na twee gesprekken kun je van ons al een aanbieding ontvangen!


Kijk voor meer informatie op www.strictyoungprofessionals.nl en ontmoet alvast je toekomstige collega's.

of