Overslaan naar content

Traineeship - healthcare consultancy & projectmanagement

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.600 - € 2.600 per maandStrict Young Professionals

Functieomschrijving

Traineeship - healthcare consultancy & projectmanagement 

Heb jij een hbo- of masterdiploma (bijna) in the pocket en ben je op zoek naar een kickstart van jouw carrière als consultant of projectmanager binnen de gezondheidszorg? Ben je op zoek naar een omgeving waarin je jouw talenten verder kunt ontwikkelen? Waar je kunt ontdekken en doen waar je goed in bent en waar je snel kunt groeien? Lees dan vooral verder, want Strict is op zoek naar talenten die graag op het snijvlak van de business en digitalisering werkzaam willen zijn.

Dit ga je doen als junior consultant/projectmanager

Je lost complexe uitdagingen op bij klanten in de gezondheidszorg door gegevens te verzamelen en te analyseren, knelpunten te identificeren en oplossingen te formuleren die aansluiten bij hun doelstellingen. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen en beheren van projectplannen, bewaak je de voortgang en communiceer je regelmatig met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat projecten binnen budget en op schema blijven. 

Jouw ontwikkeling

Als junior consultant ben jij de toekomst van Strict. Met jouw enthousiasme en onze professionele begeleiding halen we het maximale uit jouw potentieel. Gedurende het hele programma word je dedicated gecoacht door Tim, onze talent manager en kijk je samen naar het carrière pad dat het beste bij jouw talenten en ambities aansluit. Het is helemaal oké als je inhoudelijk nog niet alles weet, want vanaf dag 1 gaan we je helpen met je technische, maar vooral met jouw persoonlijke ontwikkeling. Met het programma “Reis van de Held” helpen we jou om zelfbewuster te worden. Zo ontdek je waar je goed in bent, wat jouw valkuilen zijn en hoe je impact kunt maken op een manier die bij jou past. De managementtrainingen worden verzorgd door de Universiteit van Utrecht. Ook krijg je begeleiding van een senior Strict collega waarmee je regelmatig kan sparren over jouw uitdagingen en heb je een trainee buddy die voor je klaarstaat wanneer dat nodig is.

De ideale manier om je carrière te starten!


Het traineeship heeft een maandelijkse instroom. Je start jouw traineeship als groep met andere high potentials. Samen maak je in deze twee jaar tijd ontwikkeling en groei door. Na afloop van het tweejarig traineeship kun je doorstromen naar Strict, ga je aan de slag bij een van onze klanten of kies je ervoor bij een ander bedrijf aan de slag te gaan!

Naast deze leuke, uitdagende baan hoort dit ook in het pakket;

 • Vanaf dag 1 krijg je een salaris van €3.100,- per maand (inclusief mobiliteitsvergoeding van €500,-)
 • Na 8 maanden is jouw eerste evaluatie moment waarin je een salarisverhoging kunt krijgen van maximaal €300,- per maand. Het volgende evaluatie moment is na 16 maanden. Ook dan kun je maximaal € 300,- per maand stijgen in jouw salaris.
 • Na afloop van het traineeship ligt er een mooie carrière voor je bij Strict in het verschiet, waarin je kunt starten met een salaris van €4.300,- en volop ontwikkelingsmogelijkheden hebt via het Reis in de Held extended programma
 • Wij investeren in jou voor  €12.000,- aan opleidingskosten en je bouwt hiervoor geen studieschuld op
 • Je krijgt 42 dagen per jaar voor jouw eigen ontwikkeling
 • Jouw opdrachtgevers bezoek je in je eigen leaseauto, waarin je ook privé mag rond karren (mobiliteitsbudget is ook bespreekbaar)
 • Werk je liever onderweg en ben je graag duurzaam onderweg? Dat kan met onze 1e klasNS Business card (deze krijg je sowieso van ons)
 • Ben je graag lekker sportief bezig dat kan natuurlijk ook door het gebruik van de OV Fiets die bij je NS Business Card zit
 • Thuiswerkvergoedig van €2,15 netto per dag
 • 25 vakantiedagen + 8% vakantietoeslag. Genieten van de zon moet natuurlijk ook gebeuren
 • Pensioen
 • Natuurlijk krijg je van ons gereedschap om te werken, zoals een laptop, laptoptas en een bijdrage van €400,- voor je nieuwe mobiel
 • Telefoonvergoeding €18,- per maand
 • Hybride werken (50/50)
 • Managementtrainingen verzorgd door de Universiteit van Utrecht
 • Persoonlijke coaching van Reis van de Held (www.reisvandeheldinbusiness.nl), waarin jij aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld bbq’s, borrels en onze skitrip ‘Strict im Schnee’.


Over Strict Young Professionals

Wij bieden Young Professionals een veilige omgeving waar je nieuwe dingen kunt leren. Een plek waar je jezelf tegengaat komen, maar vooral een plek waar je ontwikkelt en groeit en misschien wel boven jezelf uitstijgt. Wij zijn een jonge, platte organisatie met korte lijntjes. Iedereen bij SYP is gedreven en gemotiveerd: wij weten wat hard werken is. Maar successen moeten ook gevierd worden! We organiseren bbq’s, borrels en teamuitjes om ook genoeg te ontspannen. Work hard, play hard.


Daarom kies je voor Strict
Samen groeien, elkaar versterken en de mooiste resultaten behalen: dat is waar wij voor staan. Bij Strict delen we kennis om gezamenlijk tot creatieve ideeën en de meest passende oplossingen te komen. Ons ultieme doel? Succesvolle begeleiding van onze klanten bij het realiseren van digitale/IT ambities. We adviseren, voeren projecten uit en waarborgen controle, waardoor succes een feit wordt. Onze aanpak is als het oplossen van een complexe puzzel, waarbij we consultancy, project en programma management skills bundelen in verschillende expertise gebieden. Bekijk www.strict.nl om te zien wat we allemaal doen.

Vereisten

Dit ben jij

Jij bent bereid om naar jezelf te kijken, te leren en te ontdekken. En je hebt een enorme drive en de ambitie om ervaring op te doen verschillende projecten. Welk project dat wordt, dat bepalen we samen met jou. Samen zullen we bepalen welk project het beste bij jou past, maar één ding is zeker: het zijn stuk voor stuk innovatieve projecten op het gebied van projectmanagement, digitale strategie of IT-transformaties bij klanten zoals het Haga ziekenhuis, zorginstelling de Opbouw of het Erasmus ziekenhuis. En IT kennis is niet nodig, wel passie om de zorg te verbeteren!


Daarnaast heb je:

 • (Bijna) een hbo- of masterdiploma
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Een rijbewijs, want je bent bereid om te reizen naar jouw klanten


Sollicitatieprocedure

Zie jij toekomst bij Strict Young Professionals dan maken wij graag kennis met jou! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Edith Gerritsen-Rijlaarsdam via +316 5749 9672. Kun je niet wachten om te starten? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Zien wij ook de match? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. En na twee gesprekken kun je van ons al een aanbieding ontvangen!


Kijk voor meer informatie op www.strictyoungprofessionals.nl en ontmoet alvast je toekomstige collega's.

of