Overslaan naar content

Traineeship - business consultancy & projectmanagement

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.600 - € 2.600 per maandStrict Young Professionals

Functieomschrijving


Traineeship - business consultancy & projectmanagement

Heb jij een hbo- of masterdiploma (bijna) in the pocket en ben je op zoek naar een kickstart van jouw carrière als business consultant of projectmanager? Ben je op zoek naar een omgeving waarin je jouw talenten verder kunt ontwikkelen? Waar je kunt doen waar je goed in bent en waar je snel kunt groeien? Lees dan vooral verder, want Strict Young Professionals (SYP) is per 1 oktober 2024 op zoek naar talenten die graag op het snijvlak van de business en digitalisering werkzaam willen zijn.

Dit ga je doen

Je lost complexe (IT)uitdagingen op bij klanten door gegevens te verzamelen en te analyseren, knelpunten te identificeren en oplossingen te formuleren die aansluiten bij hun bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen en beheren van projectplannen, bewaak je de voortgang en communiceer je regelmatig met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat projecten binnen budget en op schema blijven.

Jouw ontwikkeling

Als trainee ben jij de toekomst van Strict. Met jouw enthousiasme en onze professionele begeleiding halen we het maximale uit jouw potentieel. Gedurende het hele traineeship word je dedicated gecoacht door onze talent manager en kijk je samen naar het carrièrepad dat het beste bij jouw talenten en ambities aansluit. Het is helemaal oké als je inhoudelijk nog niet alles weet, want vanaf dag 1 gaan we je helpen met je technische, maar vooral met jouw persoonlijke ontwikkeling. Met het programma “Reis van de Held” helpen we jou om zelfbewuster te worden. Zo ontdek je waar je goed in bent, wat jouw valkuilen zijn en hoe je impact kunt maken op een manier die bij jou past. De managementtrainingen worden verzorgd door de Universiteit van Utrecht. Ook krijg je begeleiding van een senior Strict collega waarmee je regelmatig kan sparren over jouw uitdagingen en heb je een trainee buddy die voor je klaarstaat wanneer dat nodig is.

De ideale manier om je carrière te starten!

Het traineeship heeft vanaf 1 oktober 2024 een maandelijkse instroom. Je start jouw traineeship als groep met andere high potentials. Samen maak je in deze twee jaar tijd ontwikkeling en groei door. Na afloop van het tweejarig traineeship kun je doorstromen naar Strict of ga je aan de slag bij een van onze klanten! Naast deze leuke, uitdagende baan krijg je ook nog:

 • Vanaf dag 1 krijg je een salaris van €3.100,- per maand (inclusief mobiliteitsvergoeding van €500,-)
 • Na 8 maanden is jouw eerste evaluatie moment waarin je een salarisverhoging kunt krijgen van maximaal €300,- per maand. Het volgende evaluatie moment is na 16 maanden.
 • Na afloop van het traineeship ligt er een mooie carrière voor je bij Strict in het verschiet, waarin je kunt starten met een salaris van €4.300,- en volop ontwikkelingsmogelijkheden hebt via het Reis in de Held extended programma
 • Wij investeren in jou voor €12.000,- aan opleidingskosten en je bouwt hiervoor geen studieschuld op
 • Je krijgt 42 dagen per jaar voor jouw eigen ontwikkeling
 • Jouw opdrachtgevers bezoek je in je eigen leaseauto, waarin je ook privé mag rond karren (mobiliteitsbudget is ook bespreekbaar)
 • Werk je liever onderweg en ben je graag duurzaam onderweg? Dat kan met onze 1e klas NS Business card (deze krijg je sowieso van ons)
 • Ben je graag lekker sportief bezig dat kan natuurlijk ook door het gebruik van de OV Fiets die bij je NS Business Card zit
 • Pensioen, thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag
 • 25 vakantiedagen + 8% vakantietoeslag. Genieten van de zon moet natuurlijk ook gebeuren
 • Natuurlijk krijg je van ons gereedschap om te werken, zoals een laptop, laptoptas en een bijdrage van €400,- voor je nieuwe mobiel
 • Telefoonvergoeding €18,- per maand
 • Hybride werken (50/50)
 • Managementtrainingen verzorgd door de Universiteit van Utrecht
 • Persoonlijke coaching van Reis van de Held (www.reisvandeheldinbusiness.nl), waarin jij aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkelin
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld bbq’s, borrels en onze skitrip ‘Strict im Schnee’.


Over Strict Young Professionals

Wij bieden Young Professionals een veilige omgeving waar je nieuwe dingen kunt leren. Een plek waar je jezelf tegengaat komen, maar vooral een plek waar je ontwikkelt en groeit en misschien wel boven jezelf uitstijgt. Wij zijn een jonge, platte organisatie met korte lijntjes. Iedereen bij SYP is gedreven en gemotiveerd: wij weten wat hard werken is. Maar successen moeten ook gevierd worden! We organiseren bbq’s, borrels en teamuitjes om ook genoeg te ontspannen. Work hard, play hard.

Vereisten

Dit ben jij

Jij bent bereid om naar jezelf te kijken, te leren en te ontdekken. En je hebt een enorme drive en de ambitie om ervaring op te doen verschillende projecten. Welk project dat wordt, dat bepalen we samen met jou. Het zijn in ieder geval innovatieve projecten op het gebied van projectmanagement, digitale strategie of IT-transformaties bij klanten zoals Schiphol, Politie Nederland, NS en het Prinses Maxima Centrum. IT-kennis heb je niet nodig, dat leren wij je wel.

Daarnaast heb je:

 • (Bijna) een hbo- of masterdiploma
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Een rijbewijs, want je bent bereid om te reizen naar jouw klanten


Sollicitatieprocedure

Zie jij toekomst bij Strict Young Professionals dan maken wij graag kennis met jou! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Edith Gerritsen-Rijlaarsdam via +316 5749 9672. Kun je niet wachten om te starten? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Zien wij ook de match? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. En na twee gesprekken kun je van ons al een aanbieding ontvangen!

Kijk voor meer informatie op www.strictyoungprofessionals.nl en ontmoet alvast je toekomstige collega's. 

of