Overslaan naar content

Technology consultant

Hybride
 • Vianen, Utrecht, Nederland
Strict

Functieomschrijving

Wil jij de drijvende kracht worden achter innovatieve technologische oplossingen? Als technology consultant bij Strict krijg je de kans om cutting-edge cloud-concepten te implementeren en cybersecurity te versterken. Bij ons kun je jouw expertise volledig benutten en verder ontwikkelen. Blijf op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en ontdek kansen door direct in gesprek te gaan met klanten over hun uitdagingen en behoeften. Spreekt dit je aan? Maak dan van deze vacature jouw nieuwe baan en solliciteer nu!


Dit ga je doen als technology consultant

Als technology consultant bij Strict ben je gepassioneerd door techniek. Van het implementeren van cloud-concepten tot het invoeren van security-oplossingen, jouw enthousiasme kent geen grenzen. Je wordt betrokken bij het analyseren van de technische behoeften van onze klanten en het ontwerpen van oplossingen die aan die behoeften voldoen. Je zorgt voor een vlekkeloze implementatie van deze oplossingen in de infrastructuur van de klant, waarbij je ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en optimaal functioneert. Je komt te werken in een team van gepassioneerde technologieliefhebbers waaronder consultants, architecten en specialisten in hun vakgebied. We werken nauw samen met de andere teams binnen Strict, om ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren.


Op vrijdag komen we samen voor zowel gezelligheid als kennisoverdracht. Hier bespreken we uitdagingen bij klanten en testen we nieuwe technologieën en concepten in onze LAB-omgeving

Voorbeeld van het soort projecten dat je kan gaan doen:

Als technology consultant bij Strict word je betrokken bij een breed scala aan projecten. Een voorbeeld hiervan is een uitdagend project waarbij een snelgroeiend bedrijf met een complexe hybride infrastructuur een snelle overgang maakt van on-premisse naar de cloud. Echter, door het ontbreken van een langetermijnstrategie ontstaan er verschillende oplossingen bij verschillende afdelingen, wat resulteert in een verwarrende lappendeken van systemen. Jouw rol in dit project is cruciaal: je voert een grondige Architecture Review and Report (ARR) uit, waarbij je diepgaande interviews gebruikt om verbeterpunten te identificeren en de onderliggende redenen achter klantbeslissingen bloot te leggen. Het resultaat van het ARR zal zijn dat er diverse projecten worden geïnitieerd, waarbij jij als technology consultant de leiding neemt in het vertalen van deze bevindingen naar concrete oplossingen. Jij bent degene die deze inzichten omzet in actie, door nauw samen te werken met het sales team om de juiste strategieën te bespreken en te implementeren. Ben jij klaar om een impact te maken op de toekomst van technologische innovatie?

Daarom kies je voor Strict

Samen groeien, elkaar versterken en de mooiste resultaten behalen: dat is waar wij voor staan. Bij Strict delen we kennis om gezamenlijk tot creatieve ideeën en de meest passende oplossingen te komen. Ons ultieme doel? Succesvolle begeleiding van onze klanten bij het realiseren van digitale/IT ambities. We adviseren, voeren projecten uit en waarborgen controle, waardoor succes een feit wordt. Onze aanpak is als het oplossen van een complexe puzzel, waarbij we consultancy, project en programma management expertise bundelen in verschillende teams:

 • Adoptie
 • Agility
 • Cloud & security
 • Informatiebeveiliging & privacy
 • GRIP
 • Mission Critical
 • Project- en programmamanagement
 • Young professional programma


Je kiest voor Strict omdat wij bij de meest prachtige en uiteenlopende organisaties de mooiste opdrachten succesvol vervullen. En omdat we steeds maar weer teruggevraagd worden en ook steeds weer nieuwe klanten aan ons weten te binden. En ja, daar lees je eigenlijk te weinig over. We zijn namelijk bescheiden, iets te bescheiden.


Wat Strict uniek maakt, is dat we niet alleen hard werken voor onze klanten, maar dat we ook samen streven naar persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsdoelen. Bij Strict zijn er veel kansen voor jouw groei, met collega's die je graag ondersteunen. Dit maakt Strict bijzonder.

In de rol die wij bieden heb je de vrijheid om, te midden van gedreven en deskundige collega's, te werken aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan de ambitieuze groei van de organisatie. Voel jij je thuis in zo'n dynamische omgeving? Dan ben jij een perfecte match voor ons en wij voor jou!

Wat bieden wij?

Bij Strict bieden we niet zomaar een baan; we creëren een dynamische werkomgeving waarin je samen met enthousiaste en deskundige collega's werkt aan jouw persoonlijke groei en de ambitieuze ontwikkeling van onze organisatie. En we hebben nog meer te bieden:

 • Een goed salaris. Jouw kennis, ervaring en groeipotentie zijn bepalend voor ons aanbod
 • Wij geloven in jou, en jij gelooft in ons. Daarom bieden we een contract voor onbepaalde tijd aan
 • Een hybride werkomgeving. Hiermee bedoelen we wisselend online, op ons kantoor in Vianen of bij de klant op locatie
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget met daarnaast een NS Business Card, zodat je op de gaafste plekken opdrachten kan doen
 • Verdere arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsbudget, onkostenvergoeding en alle andere belangrijke zaken nemen we graag samen met je door.

Er heerst een informele- en open cultuur, waar we niet alleen hard werken, maar ook aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het delen van kennis, vitaliteit en een goede werk-privébalans. Bovenal streven we naar plezier in wat we doen. Daarnaast wordt je onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee'.

Vereisten

Dit ben jij

Je gaat graag in gesprek met (potentiële) klanten en kunt daarin goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen om complexe vraagstukken op te lossen. Jouw rol is onmisbaar in het besluitvormingsproces, waarbij je bijdraagt aan het leggen van solide technologische fundamenten. Daarnaast ben je bedreven in het analyseren van digitale infrastructuur en processen, waardoor je knelpunten snel kunt identificeren en effectieve oplossingen kunt ontwikkelen en implementeren
Daarnaast heb je:
- Een hbo-/wo niveau in een relevant vakgebied;

- minimaal 3 jaar relevante werkervaring als architect, consultant of engineer;

- kennis van digitale technologieën, zoals cloud, AI, security en software;

- kennis van digitale concepten binnen de werkgebieden, zoals Hybride Architectuur, Zero trust, CI/CD.

Zet de volgende stap in jouw carrière

Solliciteer nu via de onderstaande knop, wij verwelkomen graag jouw talent in ons team. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Max Groesbeek via + 31 6 1583 3457 of per mail: m.groesbeek@strict.nl. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Na twee gesprekken kun je al een aanbieding van ons verwachten.

of