Overslaan naar content

Programmamanager

Hybride
 • Vianen, Utrecht, Nederland
Strict

Functieomschrijving


Ben je een programmamanager die het verschil wil maken in de wereld van digitale transformatie? Bij Strict kun je je stempel drukken op complexe ICT-projecten die de kern van organisatieverandering raken. Hier krijg je de vrijheid om eigenaarschap te tonen over je projecten, met de volle steun van een gedreven team van experts. Jouw ambitie om te groeien en te excelleren krijgt bij ons alle ruimte. Laat ons samen impact maken, je carrière een boost geven en innovatie aanjagen. Pak deze kans en maak van deze vacature jouw nieuwe baan.


Dit ga je doen als programmamanager

Bij Strict draait alles om impact. Als programmamanager krijg je de kans om grootse ICT-projecten te leiden die echt iets veranderen. Onze klanten zijn blij met onze aanpak, want we kijken naar het eindresultaat, niet de uren.

Als leider van strategische projecten ben jij de motor achter de resultaten. Het is jouw taak dat alles loopt zoals het moet en dat jouw projecten de organisatie echt veranderen. Je werkt zelfstandig, geeft leiding, coacht jouw team en deelt jouw kennis. Communiceren op verschillende niveaus en doorzien van ingewikkelde organisatiepolitiek? Dat kan jij. En je weet ook nog nieuwe opdrachten binnen te halen voor jezelf en het team.

Bij ons werk je samen in een hecht team, met collega's uit alle hoeken van Strict en met onze frisse Young Professionals. We zijn er voor verschillende organisaties – overheid, zorg, vervoer, industrie en meer. Jij zorgt dat projecten zoals het opzetten van netwerken voor de NS, ICT in ziekenhuizen, of cybersecurity bij Schiphol, slagen. Bij ons maak je het verschil, elke dag weer.


Voorbeeld van het soort projecten dat je kan gaan doen:

 • Ontwikkelen van een netwerk voor de toekomst voor klanten als NS
 • De complete ICT-implementatie binnen het nieuwbouwproject voor een ziekenhuis als Prinses Máxima Centrum
 • Gehele communicatiesysteem vervangen van meldkamer tot voertuig voor organisaties als GVB of Tram Utrecht
 • Begeleiden van een Cybersecurity programma voor bijvoorbeeld Schiphol of NS


Het team

Je komt te werken in een dynamisch team van top programmamanagers die zich specialiseren in domeinen zoals Enterprise Agility. Je sluit je aan bij een groep enthousiaste, gedreven en ondersteunende professionals. Bij ons staat samenwerking voorop, zowel bij de klant als in onze eigen ontwikkeling en het bereiken van onze organisatiedoelen. We investeren in jou door regelmatige samenwerksessies op kantoor te organiseren en zorgen voor een omgeving waarin je kunt groeien met de hulp van je collega's.

Daarom kies je voor Strict

Samen groeien, elkaar versterken en de mooiste resultaten behalen: dat is waar wij voor staan. Bij Strict delen we kennis om gezamenlijk tot creatieve ideeën en de meest passende oplossingen te komen. Ons ultieme doel? Succesvolle begeleiding van onze klanten bij het realiseren van digitale/IT ambities. We adviseren, voeren projecten uit en waarborgen controle, waardoor succes een feit wordt. Onze aanpak is als het oplossen van een complexe puzzel, waarbij we consultancy, project en programma management expertise bundelen in onderstaande teams:

 • Adoptie
 • Agility
 • Cloud & security
 • Informatiebeveiliging & privacy
 • GRIP
 • Mission Critical
 • Project- en programmamanagement
 • Young professional programma

Je kiest voor Strict omdat wij bij de meest prachtige en uiteenlopende organisaties de mooiste opdrachten succesvol vervullen. En omdat we steeds maar weer teruggevraagd worden en ook steeds weer nieuwe klanten aan ons weten te binden. En ja, daar lees je eigenlijk te weinig over. We zijn namelijk bescheiden, iets te bescheiden.


Wat Strict uniek maakt, is dat we niet alleen hard werken voor onze klanten, maar dat we ook samen streven naar persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsdoelen. Bij Strict zijn er veel kansen voor jouw groei, met collega's die je graag ondersteunen. Dit maakt Strict bijzonder.


In de rol die wij bieden heb je de vrijheid om, te midden van gedreven en deskundige collega's, te werken aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan de ambitieuze groei van de organisatie. Voel jij je thuis in zo'n dynamische omgeving? Dan ben jij een perfecte match voor ons en wij voor jou!

Wat bieden wij?

Bij Strict bieden we niet zomaar een baan; we creëren een dynamische werkomgeving waarin je samen met enthousiaste en deskundige collega's werkt aan jouw persoonlijke groei en de ambitieuze ontwikkeling van onze organisatie. En we hebben nog meer te bieden:

 • Een goed salaris. Jouw kennis, ervaring en groeipotentie zijn bepalend voor ons aanbod
 • Wij geloven in jou, en jij gelooft in ons. Daarom bieden we een contract voor onbepaalde tijd aan
 • Een hybride werkomgeving. Hiermee bedoelen we wisselend online, op ons kantoor in Vianen of bij de klant op locatie
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget met daarnaast een NS Business Card, zodat je op de gaafste plekken opdrachten kan doen
 • Verdere arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsbudget, onkostenvergoeding en alle andere belangrijke zaken nemen we graag samen met je door.


Er heerst een informele- en open cultuur, waar we niet alleen hard werken, maar ook aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het delen van kennis, vitaliteit en een goede werk-privébalans. Bovenal streven we naar plezier in wat we doen. Daarnaast wordt je onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee'.

Vereisten

Dit ben jij

Jij hebt een sterk ontwikkeld empathisch en analytisch vermogen. Jouw instelling is ambitieus en je hebt een sterk verlangen naar persoonlijke ontwikkeling. Jij bent in staat om de verbinding te leggen tussen business en ICT. Jouw persoonlijkheid is stevig; je durft verantwoordelijkheid te nemen en soms tegen de stroom in te zwemmen. Jij bent ondernemend, een goede netwerker en je neemt een proactieve houding aan. Jouw communicatievaardigheden zijn sterk.

Samenwerking en werkplezier zijn de kern van jouw werkethiek. Je gelooft sterk in het idee dat gezamenlijke inspanningen meer opleveren dan individuele prestaties. Bovendien word je enthousiast van IT-innovaties, netwerken, Artificial Intelligence (AI), en het Internet of Things (IoT).

Daarnaast heb je:

 • Afgeronde hbo-/wo opleiding
 • Minimaal 10 jaar ervaring met projectmanagement, bij voorkeur met meerdere projecten bij externe klanten
 • Kennis van en relevante ervaring met, één of meerdere van de volgende projectmethodieken: Prince2, ITIL, Scrum, IPMA
 • Financiële affiniteit; bekwaam in het opstellen van project- en programbegrotingen en het aansturen van de programma-administratie
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Zet de volgende stap in jouw carrière

Solliciteer nu via de onderstaande knop, wij verwelkomen graag jouw talent in ons team. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gert-Jan Elzinga +31 627085906 of Arnold Jessurun +31 627085902. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Na twee gesprekken kun je al een aanbieding van ons verwachten.

of