Skip to content

IT Traineeship - business IT consultancy & projectmanagement

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.600 - € 2.600 per maandStrict Young Professionals

Functieomschrijving


IT Traineeship - business IT consultancy & projectmanagement

Een hbo- of masterdiploma (bijna) in the pocket en op zoek naar een kickstart van jouw carrière in de IT als consultant of projectmanager? Kun je niet wachten om je verder te ontwikkelen, zodat je organisaties verder helpt met innoveren en digitale veranderingen door te voeren waardoor zij wendbaar zijn en blijven? Lees dan vooral verder, want Strict Young Professionals (SYP) is op zoek naar talenten die graag op het snijvlak van de business en IT werkzaam willen zijn. En een IT- of technische opleiding is hiervoor helemaal niet nodig!


Hoe ziet jouw reis eruit?

Een junior consultant bij SYP combineert business-gericht denken en analytische skills met technische uitvoering. En het is helemaal oké als je inhoudelijk nog niet alles weet, want vanaf dag 1 gaan we je helpen. Als consultant krijg je binnen ons jong talenten programma de ruimte om ervaring op te doen in verschillende projecten. Welk project dat wordt, dat bepalen we samen met jou. Het zijn in ieder geval innovatieve projecten op het gebied van projectmanagement, digitale strategie of IT-transformaties bij klanten zoals Schiphol, Politie Nederland, NS en het Prinses Maxima Centrum.


We gaan je helpen met je technische, maar vooral met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt het programma “Reis van de Held” met een focus op drijfveren, persoonlijk leiderschap en leven & werken vanuit zingeving door het (leren) inzetten van het innerlijke kompas. Waarbij je een persoonlijk coaching traject krijgt. De managementtrainingen worden verzorgd door de  Universiteit van Utrecht. Ook krijg je begeleiding van een senior Strict collega waarmee je regelmatig kan sparren over jouw uitdagingen en heb je een trainee buddy die voor je klaarstaat wanneer dat nodig is.


De ideale manier om je carrière te starten! Het traineeship heeft een maandelijkse instroom Je start jouw traineeship als groep met andere high potentials. Samen maak je in deze twee jaar tijd ontwikkeling en groei door. Na afloop van het tweejarig traineeship kun je doorstromen naar Strict of aan de slag bij een van je klanten!


Naast deze leuke, uitdagende baan krijg je ook nog:

 • Vanaf dag 1 krijg je een salaris van €2600,- bruto per maand
 • Binnen het programma krijg je twee keer een salarisverhoging van max €300,00 per maand o.b.v. het behalen van jouw doelen
 • Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget van €2500,- en je bent vier uur per week vrijgesteld van werkzaamheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Wij investeren in je voor  €12.000,- aan opleidingskosten en je bouwt hiervoor geen studieschuld op
 • Jouw opdrachtgevers bezoek je in je eigen  leaseauto, waarin je ook privé mag rond karren (mobiliteitsbudget is ook bespreekbaar)
 • Werk je liever onderweg en ben je graag duurzaam onderweg? Dat kan met onze  1e klas NS Business card (deze krijg je sowieso van ons)
 • Ben je graag lekker sportief bezig dat kan natuurlijk ook door het gebruik van de  OV Fiets die bij je NS Business Card zit
 • Pensioen, thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag
 • 25 vakantiedagen + 8% vakantietoeslag. Genieten van de zon moet natuurlijk ook gebeuren
 • Natuurlijk krijg je van ons gereedschap om te werken, zoals een laptop, laptoptas en een bijdrage van €400,00 voor je nieuwe mobiel
 • Telefoonvergoeding €18,00
 • Hybride werken (50/50)
 • Managementtrainingen verzorgd door de  Universiteit Utrecht
 • Persoonlijke coaching  van Reis van de Held (www.reisvandeheldinbusiness.nl), waarin jij aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld bbq’s, borrels en onze skitrip ‘Strict im Schnee’.


Over Strict

Wij zijn een advies- en consultancybureau dat organisaties helpt te innoveren en de digitale verandering te creëren. Vanuit het kantoor met ongeveer 100 collega’s zorgen zij ervoor dat organisaties wendbaar zijn en blijven. Het DNA van Strict: passie voor het vak, van elkaar leren, op elkaar kunnen bouwen en vooral lol hebben in wat je doet! Bekijk www.strict.nl om te zien wat we allemaal doen.


Over Strict Young Professionals

Wij bieden Young Professionals een veilige omgeving waar je nieuwe dingen kunt leren. Een plek waar je jezelf tegengaat komen, maar vooral een plek waar je ontwikkelt en groeit en misschien wel boven jezelf uitstijgt. Wij zijn een jonge, platte organisatie met korte lijntjes. Iedereen bij SYP is gedreven en gemotiveerd: wij weten wat hard werken is. Maar successen moeten ook gevierd worden! We organiseren bbq’s, borrels en teamuitjes om ook genoeg te ontspannen. Work hard, play hard.


Vereisten


Wat vragen wij van jou?

Je bent gek op IT! En je bent op zoek naar een plek waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast heb je:

 • (Bijna) een hbo- of masterdiploma
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Een rijbewijs, want je bent bereid om te reizen naar jouw klanten


Sollicitatieprocedure

Zie jij toekomst bij Strict Young Professionals dan maken wij graag kennis met jou! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jasmijn Ottow via 06-48 52 07 04. Kun je niet wachten om te starten? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Zien wij ook de match? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. En na twee gesprekken kun je van ons al een aanbieding ontvangen!


Kijk voor meer informatie op www.strictyoungprofessionals.nl en ontmoet alvast je toekomstige collega's. 

of