Overslaan naar content

Consultant Zorg & ICT

Op locatie
 • Vianen, Utrecht, Nederland
Strict

Functieomschrijving

Ben jij de bruggenbouwer in de zorg die wij zoeken? Wil je jouw diepgaande kennis van zorg & ICT inzetten om écht verschil te maken? Bij Strict wachten uitdagende projecten op jouw expertise. Afwisselend werk? Jazeker! De ene dag werk je samen met de mensen die de projecten leiden. De andere dag praat je met collega's over hoe we de zorg beter kunnen maken door middel van ICT. En weer een andere dag denk je samen met het verkoopteam na over hoe we ons werk het beste kunnen laten zien. We zien wie je bent, herkennen jouw ambities en bieden een omgeving waarin je kunt groeien door middel van zowel interne als externe trainingen en opleidingen. Ben jij klaar om jouw impact te maken en onze klanten te helpen excelleren?


Dit ga je doen als consultant zorg & ICT

Als consultant zorg & ICT maak je een echte impact. Jij pakt complexe vraagstukken op en gebruikt jouw passie voor techniek om het primaire proces bij klanten te verbeteren. Objectief en helder communiceren? Dat is jouw tweede natuur. Jij weet precies hoe je moet adviseren over de slimste digitale innovaties die de zorg vooruit helpen.

Elke dag duik je in de details van de zorg om te begrijpen wat klanten nodig hebben. Jouw marktkennis? Altijd up-to-date. Zo weet je steeds hoe je een stap verder kunt gaan om interne en externe doelstellingen te overtreffen. Jouw advies is niet zomaar advies. Het is een goed doordacht plan dat echt bijdraagt aan verbetering.

Proactief als je bent, hou je altijd je ogen open voor nieuwe kansen. Kansen voor Strict, maar ook voor de zorginstellingen waar je mee werkt. En als je een kans ziet, pak je die met beide handen aan.

Over je projecten praten op social media? Dat doe je met plezier. Je weet dat goede communicatie bijdraagt aan succes. Je staat garant voor kwaliteit. Jouw projecten zijn op tijd af en blijven binnen het budget. Dat is jouw belofte, elke keer weer.

Afwisseling? Die krijg je volop. Geen dag is hetzelfde als consultant bij Strict. Je maakt echt het verschil, elke dag weer. Kom jij ons team versterken?


Daarom kies je voor Strict

Samen groeien, elkaar versterken en de mooiste resultaten behalen: dat is waar wij voor staan. Bij Strict delen we kennis om gezamenlijk tot creatieve ideeën en de meest passende oplossingen te komen. Ons ultieme doel? Succesvolle begeleiding van onze klanten bij het realiseren van digitale/IT ambities. We adviseren, voeren projecten uit en waarborgen controle, waardoor succes een feit wordt. Onze aanpak is als het oplossen van een complexe puzzel, waarbij we consultancy, project en programma management expertise bundelen in onderstaande teams:

 • Adoptie
 • Agility
 • Cloud & security
 • Informatiebeveiliging & privacy
 • GRIP
 • Mission Critical
 • Project- en programmamanagement
 • Young professional programma

Je kiest voor Strict omdat wij bij de meest prachtige en uiteenlopende organisaties de mooiste opdrachten succesvol vervullen. En omdat we steeds maar weer teruggevraagd worden en ook steeds weer nieuwe klanten aan ons weten te binden. En ja, daar lees je eigenlijk te weinig over. We zijn namelijk bescheiden, iets te bescheiden.

Wat Strict uniek maakt, is dat we niet alleen hard werken voor onze klanten, maar dat we ook samen streven naar persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsdoelen. Bij Strict zijn er veel kansen voor jouw groei, met collega's die je graag ondersteunen. Dit maakt Strict bijzonder.

In de rol die wij bieden heb je de vrijheid om, te midden van gedreven en deskundige collega's, te werken aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan de ambitieuze groei van de organisatie. Voel jij je thuis in zo'n dynamische omgeving? Dan ben jij een perfecte match voor ons en wij voor jou!

Wat bieden wij?

Bij Strict bieden we niet zomaar een baan; we creëren een dynamische werkomgeving waarin je samen met enthousiaste en deskundige collega's werkt aan jouw persoonlijke groei en de ambitieuze ontwikkeling van onze organisatie. En we hebben nog meer te bieden:

 • Een goed salaris. Jouw kennis, ervaring en groeipotentie zijn bepalend voor ons aanbod
 • Wij geloven in jou, en jij gelooft in ons. Daarom bieden we een contract voor onbepaalde tijd aan
 • Een hybride werkomgeving. Hiermee bedoelen we wisselend online, op ons kantoor in Vianen of bij de klant op locatie
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget met daarnaast een NS Business Card, zodat je op de gaafste plekken opdrachten kan doen
 • Verdere arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsbudget, onkostenvergoeding en alle andere belangrijke zaken nemen we graag samen met je door.

Er heerst een informele- en open cultuur, waar we niet alleen hard werken, maar ook aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het delen van kennis, vitaliteit en een goede werk-privébalans. Bovenal streven we naar plezier in wat we doen. Daarnaast wordt je onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee'.

Vereisten

Dit ben jij

Je beschikt over diepgaande kennis van Zorg-ICT architectuur, het beveiligen van informatie en veilige communicatiemethoden voor medische data of je bent gespecialiseerd in data-gedreven zorg. Je expertise strekt zich ook uit tot zorginhoudelijke ICT, en je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de ketenzorg en de ICT-structuren die hierbij komen kijken. Je kijkt vooruit en begrijpt het zorg-ICT landschap goed. Je neemt beslissingen met overtuiging, weet anderen mee te krijgen en gaat diplomatiek te werk. Daarnaast heb je:

 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van digitalisering in de zorg
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal


Zet de volgende stap in jouw carrière

Solliciteer nu via de onderstaande knop, wij verwelkomen graag jouw talent in ons team. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met naam Erik Ligthart via +31 6 2708 5910 of per mail: e.ligthart@strict.nl. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Na twee gesprekken kun je al een aanbieding van ons verwachten.

of