Skip to content

Traineeship Governance, Risk & Compliance (GRC)

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 2.600 - € 2.600 per maandStrict Young Professionals

Functieomschrijving

VACATURE Traineeship Governance, Risk & Compliance  

Ben jij altijd al geïnteresseerd in IT? En heb jij daarnaast passie voor zowel Privacy als Cyber Security? Wil jij je inzetten in een ongelooflijke dynamische markt om Nederland uiteindelijk een stukje veiliger te maken? Maar heb je het idee dat jij niet de juiste kennis of ervaring in huis hebt om er jouw werk van te maken? Dan is dit Traineeship echt iets voor jou! Strict Young Professionals biedt het GRC Traineeship aan zodat jouw carrière in IT een kickstart krijgt. Ook zonder technische achtergrond. 


Als Young Professional in het Governance, Risk en Compliance programma van Strict Young Professionals ontwikkel je jezelf tot professional op GRC gerelateerde ICT-projecten. Natuurlijk krijg je van ons een intensieve opleiding, gericht op inhoudelijke GRC-kennis, vaardigheden en bewustzijnsontwikkeling, zodat jij de opdrachten bij onze klanten tot een succesvol eindresultaat brengt.  
 
Praktisch 

Duur traineeship: 2 jaar 

Locatie: hybride, oftewel wisselend online, op ons kantoor in Vianen en bij jouw opdrachtgever 

Voor wie: HBO/ WO afgestudeerden, iedere studierichting is welkom. Een pré is een juridische studie met als focus IT & Recht. 

  

Over Strict Young Professionals (SYP) 

Wij zijn dé omgeving waar jong talent zich verzamelt en waar jij jezelf écht kan ontwikkelen tot een top IT-professional. Iedereen bij SYP is gedreven en gemotiveerd: wij weten wat hard werken is. Maar successen moeten ook gevierd worden! We organiseren bbq’s, borrels en teamuitjes om ook genoeg te ontspannen. Work hard, play hard! 

  

Over het traineeship 

Je start natuurlijk met een bootcamp om jouw IT en GRC kennis op het juiste niveau te brengen (inclusief certificaten, zoals ITIL en CIPP/E – handig voor jouw cv!). Doorbetaald en met een lekkere lunch (en een borrel mag natuurlijk ook niet ontbreken 😉). Na 1,5 maand doe je on the job ervaring op bij belangrijke organisaties en overheidsinstellingen in Nederland, zoals het Prinses Máxima Centrum, Provincie Noord-Brabant of BNN-VARA. Je doet dit natuurlijk niet alleen, want je wordt gekoppeld aan een buddy en krijgt begeleiding van jouw Strict collega’s en onze talentmanager. Daarnaast volg je het Reis van de Held programma tijdens het gehele traineeship, waarin je gecoacht wordt in jouw soft skills en persoonlijke ontwikkeling. 

Meer weten over het traineeship? Check onze website voor uitgebreidere informatie: www.strictyoungprofessionals.nl 
 

Voorbeelden van werkzaamheden waar je als GRC-trainee bij betrokken kunt zijn: 

 • AVG-implementaties; 
 • Ondersteuning en/of vervulling van de rol van Functionaris Gegevensbescherming of Privacy Officer as a Service; 
 • Het ondersteunen bij en/of uitvoeren van risicoanalyses op het gebied van informatiebeveiliging en privacy; 
 • Het bij de klant uitvoeren van awareness sessies, trainingen en/of workshops; 
 • Het ondersteunen en/of vervullen van rol CISO of ISO as a Service; 
 • Het ondersteunen van klanten bij certificeringstrajecten op bijvoorbeeld de ISO 27001, NEN 7510 en/of andere normeringen; 
 • Het ondersteunen van klanten om grip te krijgen op de organisatie op het terrein van informatiebeveiliging en privacy. 

  Over Strict
  Strict Young Professionals is de opleidingsorganisatie van Strict. Strict richt zich op drie gebieden: transformatie, mission critical infrastructuren en cloud & security. Daarnaast hebben we veel experts op specifieke thema’s, zoals 5G, smart ecosystems en agility. Strict laat organisaties profiteren van digitale mogelijkheden. Wij geven grote organisaties in Nederland, zoals Schiphol, het Prinses Maximá Centrum en de 112 meldkamers, advies over innovatieve ICT-technologie, begeleiden de implementatie ervan en zorgen voor een succesvol resultaat. Bekijk www.strict.nl om te zien wat we allemaal nog meer doen.

  Wat bieden wij?

  • Vanaf dag 1 krijg je €2600 bruto per maand. Elk halfjaar gaat je salaris omhoog o.b.v. het behalen van jouw doelen;
  • Wij investeren in je voor €12.000,- aan opleidingskosten en je bouwt hiervoor geen studieschuld op;
  • Jouw opdrachtgevers bezoek je in je eigen leaseauto, waarin je ook privé mag rond karren;
  • Werk je liever onderweg en ben je duurzaam bezig? Dat kan met onze NS Business card;
  • Natuurlijk krijg je van ons een laptop en een telefoonvergoeding;
  • 25 vakantiedagen – genieten van de zon moet natuurlijk ook gebeuren;
  • Managementtrainingen verzorgd door de Universiteit Utrecht;
  • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee’;

Vereisten

Wie zoeken wij? 

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 

 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond. Iedere studierichting is welkom. Het is een pré als je een studieachtergrond bezit in IT & Recht (IT-Recht, Law & Technology, Informatierecht, Internetrecht, etc.); 
 • Je bent bereid te reizen naar jouw opdrachtgevers; 
 • Je bent gedreven en houdt van een uitdaging; 
 • Je hebt 0-3 jaar aan relevante werkervaring; 
 • Je hebt een bijzondere interesse in governance, risk en compliance, digitale communicatie, privacy (AVG), informatiebeveiliging, consultancy en/of projectmanagement; 
 • Je bent een absolute teamplayer met een proactieve en flexibele houding; 
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Je vindt het leuk om bij te dragen aan uitdagende projecten binnen verschillende organisaties;
 • Je maakt een feest van je loopbaan binnen Strict Young Professionals. 

  Sollicitatieprocedure
  Je solliciteert hier gemakkelijk via LinkedIn (via onze website kan ook). Je krijgt daarna een uitnodiging voor een eerste gesprek. Zien we hierin op het eerste gezicht een match? Dan volgt het tweede gesprek waarin we jouw cv bespreken en het hebben over jouw interesse in IT en GRC. Is er vanuit beide partijen interesse? Dan ontvang je van ons een aanbieding!

  Zie jij toekomst bij Strict Young Professionals dan maken wij graag kennis met jou! Heb je nog vragen en kan je niet wachten om te starten neem dan contact op met Jasmijn Ottow via 06 – 485 207 04. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  Kijk voor meer informatie op www.strictyoungprofessionals.nl en op www.strict.nl

  P.S. Op www.strictyoungprofessionals.nl kan je ook alvast zien wie je toekomstige mede-trainees zijn!

of