Skip to content

Senior Contractmanager

Vianen, Utrecht, NederlandStrict

Functieomschrijving

Wij zoeken jou!

Maak jij impact voor klanten door ze de juiste vragen te stellen en inzichten te verschaffen die hen verder helpt om te transformeren en in control te zijn en blijven? Ben jij een ervaren consultant die in staat is om organisaties mee te nemen tijdens transformatie naar een regie organisatie en het inrichten van en optimaliseren ketenprocessen en implementaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Praktisch.

Aantal uur: 32 tot 40 uur per week

Locatie: hybride, oftewel wisselend online, op ons kantoor in Vianen of bij onze klanten

Voor wie: medior/senior contractmanager


Over Strict.

Wij zijn een vooraanstaand ICT-consultancybureau die de belangrijkste organisaties in Nederland helpt digitaal te innoveren. Denk bijvoorbeeld aan klanten zoals Schiphol, Politie Nederland en de NS. Het is onze passie om deze klanten te laten profiteren van digitale mogelijkheden. Dit doen we van A tot Z: vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met de realisatie van werkende digitale oplossingen. We geven advies, voeren het project uit en zorgen daarna voor grip, zodat het project écht succesvol wordt. Dit is vaak een complexe puzzel waarbij we veel verschillende expertises combineren op het gebied van:

 • Enterprise Agility
 • Cloud & Security
 • Missie- & Bedrijfskritische communicatietechnologie
 • Privacy, Governace Risk & Control

Bekijk onze website om meer te lezen over de projecten die we doen: www.strict.nl.

Medewerkers bij Strict zijn gedreven en gemotiveerd: we weten wat hard werken is. We werken in een omgeving waar iedereen zich optimaal en snel kan ontwikkelen en waar een hoge betrokkenheid is bij het realiseren van onze doelen. Natuurlijk maken we ook tijd om onze successen te vieren! We organiseren bbq’s, borrels en uitjes om ook genoeg te ontspannen. Binnen Strict heerst er een familiecultuur met een informeel en open karakter: we zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Je kan dus altijd bij je collega’s langslopen voor een hulpvraag – of natuurlijk voor een gezellig bakje koffie!


Wat ga je doen?

Je bent enthousiast en snapt hoe organisaties werken, waar de verbeterkansen liggen en begeleidt de organisatie naar kwaliteit en optimalisatie van interne processen en serviceniveaus door te sturen op de juiste kpi’s volgens Strict methodieken.

Als medior/senior contractmanager ben jij degene die onze klant meeneemt bij digitale veranderingen in de markt en toegevoegde waarde biedt door een onafhankelijke, onderbouwde en transparante begeleiding van verandertrajecten. Je adviseert de opdrachtgever en geeft richting aan het veranderteam bij de klant. Vaak ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Hoe jouw week precies ingevuld is kan iedere week anders zijn.


Het team.

Het team GRIP bestaat consultants, servicemanagers en contractmanagers die hun vak verstaan en afhankelijk van de wensen van de klant ondersteunen bij het inrichten van organisaties (in- en outsourcing), definiëren van bijbehorende rollen en verantwoordelijkheden en efficiënte processen tot en met de implementatie en het borgen en meetbaar maken van de doelstellingen. Dit alles om te garanderen dat de klant in control is en er ruimte ontstaat bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en te innoveren. Het team wordt aangestuurd door Katinka Goedman.

Vereisten

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding, zodat je op de gaafste plekken opdrachten kan doen;
 • Een organisatie vol kennis met de beste mensen binnen hun vakgebied, zodat je altijd op je collega’s kan terugvallen;
 • Een heel mooi klantenbestand met hele mooie projecten, waar jij voor aan de slag mag;
 • Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en opleiding, via bijvoorbeeld het bijwonen van (avond)kennissessies, zelfstudies en waar nodig een externe studie;
 • Een fijn kantoor in Vianen vlak langs de A2, met dagelijks vers fruit en een tafeltennistafel;
 • Werken in een ambitieus, betrokken en flexibel team en binnen een organisatie waarin iedereen bereikbaar is. Biertje drinken met de baas? Kan gewoon;
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee’.


Herken jij jezelf hierin?

Je hebt kennis en ervaring op het gebied contractmanagement. Je voelt je gemakkelijk in de rollen van adviseur, wil graag groeien en weet makkelijk van rol te wisselen als de situatie daar om vraagt. Je hebt overtuigingskracht en bent een gedreven persoonlijkheid met een pragmatische aanpak. Je blijft rustig in stressvolle situaties en weet ook dan je doel te bereiken. Je bent goed in het geven van feedback en het presenteren van inzichten die voor de klant als conflicterend met hun huidige situatie worden ervaren. Je doet dit op een respectvolle manier wat versterkt wordt door het feit dat je ook goed in staat bent feedback van anderen te ontvangen en er indien nodig je gedrag op aan te passen.

Verder verwachten we van je dat je:

 • HBO/WO afgestudeerd bent;
 • ITIL
 • PRINCE 2
 • Relevante werkervaring hebt;
 • Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst.


Interesse?


Kan je niet wachten om te starten en/of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Katinka Goedman via 06 23 38 03 42, k.goedman@strict.nl of stuur je sollicitatie naar hr@strict.nl


of