Skip to content

Projectmanager Digitale Transformatie

Nederland, Utrecht, VianenStrict

Functieomschrijving

Wij zoeken jou!

Ben jij een projectmanager die in staat is ICT-projecten te leiden op het gebied van enterprise agility, digitale transformatie, implementatie, migratie en beheer? Kan jij organisaties helpen met de vertaalslag van techniek naar business en andersom? En vind jij het prettig om continu te werken aan je persoonlijke groei? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Praktisch.

Aantal uur: 40 uur per week (in overleg minder mogelijk)
Locatie: hybride, oftewel wisselend online, op ons kantoor in Vianen of bij onze klanten
Voor wie: ervaren projectmanager of product owner


Over Strict.

Wij zijn een vooraanstaand ICT-consultancybureau die de belangrijkste organisaties in Nederland helpt digitaal te innoveren. Denk bijvoorbeeld aan klanten zoals Schiphol, Politie Nederland en de NS. Het is onze passie om deze klanten te laten profiteren van digitale mogelijkheden. Dit doen we van A tot Z: vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met de realisatie van werkende digitale oplossingen. We geven advies, voeren het project uit en zorgen daarna voor grip, zodat het project écht succesvol wordt. Dit is vaak een complexe puzzel waarbij we veel verschillende expertises combineren op het gebied van:

 • Enterprise Agility
 • Cloud & Security
 • Missie- & Bedrijfskritische communicatietechnologie
 • Privacy, Governace Risk & Control

Bekijk onze website om meer te lezen over de projecten die we doen: www.strict.nl.


Medewerkers bij Strict zijn gedreven en gemotiveerd: we weten wat hard werken is. We werken in een omgeving waar iedereen zich optimaal en snel kan ontwikkelen en waar een hoge betrokkenheid is bij het realiseren van onze doelen. Natuurlijk maken we ook tijd om onze successen te vieren! We organiseren bbq’s, borrels en uitjes om ook genoeg te ontspannen. Daarnaast hebben we een vitaliteit werkgroep die activiteiten organiseert zoals een padeltoernooi, Strict Vitaal College Tour (eerdere gasten waren Gregory Sedoc en Maarten Tjallingii) en midgetgolfen. Binnen Strict heerst er een familiecultuur met een informeel en open karakter: we zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Je kan dus altijd bij je collega’s langslopen voor een hulpvraag – of natuurlijk voor een gezellig bakje koffie!


Wat ga je doen?

Als Projectmanager Digitale Innovatie ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten bij de implementatie van digitale innovatieve oplossingen vanuit techniek, processen, mensen en organisatie. Daarnaast zul je bedrijven helpen in het migreren naar nieuwe omgevingen en het begeleiden van de implementatie van nieuwe software en tools. Verder heb je veel aandacht voor de eindgebruiker. 


We proberen zoveel mogelijk projecten in teamverband uit te voeren, waardoor je regelmatig samenwerkt met je collega’s. Dit kan iemand uit je eigen team zijn, maar ook uit de andere expertises binnen Strict of samen met een Strict Young Professional (trainee). Je zal aan de slag gaan voor veel verschillende soorten organisaties in Nederland. We zijn onder andere actief binnen de Overheid, Zorg, Vervoer, Industrie en Openbare Orde en Veiligheid. Voorbeelden van het soort projecten dat je kan gaan doen:

 • De complete ICT-implementatie binnen het nieuwbouwproject van het Prinses Máxima Centrum
 • Realiseren van een Virtual Reality tool voor de Politie
 • Gehele communicatiesysteem vervangen van meldkamer tot voertuig voor de GVB
 • Implementatie van een AI-systeem voor de Securityafdeling van Schiphol
 • Opzetten van het nieuwe communicatieplatform ULTRA voor Tram Utrecht

Het team.

Strict is opgedeeld in drie units: Cloud & Security, Mission Critical en Transformatie. Als projectmanager word je onderdeel van Cloud & Security of van Mission Critical. Je zal komen te werken in een team waarin iedereen enthousiast, gemotiveerd en behulpzaam is. We vinden het belangrijk om naast de werkzaamheden bij de klant tijd te maken voor gezamenlijk werken aan onze persoonlijke ontwikkeling en organisatie doelstellingen. Er worden daarom bijvoorbeeld om de week samenwerksessies op ons kantoor georganiseerd. Binnen de teams zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, waarbij jouw collega’s klaarstaan om je daarin te helpen.


Wat bieden wij?

 • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding, zodat je op de gaafste plekken opdrachten kan doen;
 • Een organisatie vol kennis en met de beste mensen binnen hun vakgebied, zodat je altijd op je collega’s kan terugvallen;
 • Een heel mooi klantenbestand met hele mooie projecten, waar jij voor aan de slag mag;
 • Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en opleiding, via bijvoorbeeld het bijwonen van (avond)kennissessies, zelfstudies en waar nodig een externe studie;
 • Een fijn kantoor in Vianen vlak langs de A2, met dagelijks vers fruit en een tafeltennistafel;
 • Werken in een ambitieus, betrokken en flexibel team en binnen een organisatie waarin iedereen bereikbaar is. Biertje drinken met de baas? Kan gewoon;
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee’.

Vereisten

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt ruime ervaring als product owner of projectmanager. Je wordt enthousiast van ICT (innovaties) en termen zoals datacenters, Virtual Reality, netwerken, Artificial Intelligence, server infrastructuren en mobiele communicatie zijn je bekend (basiskennis is voldoende). Door je interesse in ICT weet je ook nieuwe termen en technieken je snel eigen te maken. Je hebt ervaring met moderne projectmanagementmethoden en -technieken zoals Scrum/Agile, Prince2 en IPMA. Daarnaast heb je ook kennis van verandermanagement en beschik je over goed ontwikkelde soft skills. Je schakelt snel en past je zonder moeite aan bij verschillende klantorganisaties en hun cultuur. En ook niet onbelangrijk: je hebt veel motivatie om jezelf verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een enthousiast team wat graag van elkaar leert.


Verder verwachten we van je dat je:

 • Een technische of bedrijfskundige opleiding (HBO of WO) hebt afgerond;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring hebt;
 • Zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend beheerst.


Interesse?

Kan je niet wachten om te starten en/of heb je nog vragen? Neem contact op met Leanne van Dieën, teamlead en projectmanager, voor inhoudelijke vragen via +31 6 5359 8840, l.van.dieen@strict.nl of solliciteer direct bij Désirée Ooijen via +31 6 42393222, d.ooijen@strict.nl.

of