Skip to content

Medior Recruiter

Vianen, Utrecht, NederlandStrict

Functieomschrijving

Wij zoeken jou!

Recruitment… een vakgebied wat in deze tijd bij veel bedrijven hoog op de agenda staat en erg belangrijk is in deze krappe IT arbeidsmarkt. Zo ook bij Strict! Daarom zijn wij op zoek naar een getalenteerde recruiter die ons helpt verder te groeien. Word jij enthousiast van het maken van een goede match tussen kandidaten en onze organisatie? Vind jij het leuk om te netwerken en heb je affiniteit met de IT markt? En wil jij targets halen met creatieve oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Praktisch.

Aantal uur: 32 tot 40 uur per week
Locatie: hybride, oftewel wisselend online of op ons kantoor in Vianen
Voor wie: IT Recruiter


Over Strict.

Wij zijn een vooraanstaand ICT-consultancybureau die de belangrijkste organisaties in Nederland helpt digitaal te innoveren. Denk bijvoorbeeld aan klanten zoals Schiphol, Politie Nederland en de NS. Het is onze passie om deze klanten te laten profiteren van digitale mogelijkheden. Dit doen we van A tot Z: vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met de realisatie van werkende digitale oplossingen. We geven advies, voeren het project uit en zorgen daarna voor grip, zodat het project écht succesvol wordt. Dit is vaak een complexe puzzel waarbij we veel verschillende expertises combineren op het gebied van:

 • Enterprise Agility
 • Cloud & Security
 • Missie- & Bedrijfskritische communicatietechnologie
 • Privacy, Governace Risk & Control

Bekijk onze website om meer te lezen over de projecten die we doen: www.strict.nl.

Medewerkers bij Strict zijn gedreven en gemotiveerd: we weten wat hard werken is. We werken in een omgeving waar iedereen zich optimaal en snel kan ontwikkelen en waar een hoge betrokkenheid is bij het realiseren van onze doelen. Natuurlijk maken we ook tijd om onze successen te vieren! We organiseren bbq’s, borrels en uitjes om ook genoeg te ontspannen. Binnen Strict heerst er een familiecultuur met een informeel en open karakter: we zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Je kan dus altijd bij je collega’s langslopen voor een hulpvraag – of natuurlijk voor een gezellig bakje koffie!


Wat ga je doen?

Je bent enthousiast en snapt hoe organisaties werken. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de beste medewerkers voor Strict. De afgelopen periode hebben we al veel stappen gemaakt op het gebied van recruitment. Toch zijn we nog volop in ontwikkeling. De focus ligt op het verder inrichten en uitvoeren van ons werving en selectieproces en het optimaliseren van onze arbeidscommunicatie en ‘candidate journey’. Voor jou ligt er dan ook veel vrijheid in het verder invullen van deze journey. Je krijgt de ruimte om mee te denken over employer branding en arbeidsmarktvraagstukken en dit gelijk in de praktijk te brengen. Een creatieve mindset is dus belangrijk in jouw rol!

Daarnaast verwachten we dat je een goede netwerker bent en je makkelijk door de organisatie beweegt om goede resultaten te halen. Je coördineert de groeibehoefte en stemt de recruitmentactiviteiten daarop af. Je bent leidend in het opstellen van de gewenste functieprofielen en onderhoud de vacatures in ons ATS systeem Recruitee. Als ISO27001 gecertificeerde onderneming zijn de richtlijnen van de AVG niet onbekend voor je.


Wat bieden wij?

 • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-/werkverkeer;
 • Een organisatie vol kennis met de beste mensen binnen hun vakgebied, zodat je altijd op je collega’s kan terugvallen;
 • Een mooi klantenbestand met hele mooie projecten, waar jij nieuwe collega’s voor mag werven;
 • Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en opleiding, via bijvoorbeeld het bijwonen van (avond)kennissessies, zelfstudies en waar nodig een externe studie;
 • Een fijn kantoor in Vianen vlak langs de A2, met dagelijks vers fruit en een tafeltennistafel;
 • Werken in een ambitieus, betrokken en flexibel team en binnen een organisatie waarin iedereen bereikbaar is. Biertje drinken met de baas? Kan gewoon;
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee’.

Vereisten

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van recruitment. Je hebt overtuigingskracht en bent een gedreven persoonlijkheid met een pragmatische aanpak. Je blijft rustig in stressvolle situaties en weet ook dan je doel te bereiken. Je bent goed in het geven van feedback en het presenteren van inzichten. Je doet dit op een respectvolle manier wat versterkt wordt door het feit dat je ook goed in staat bent feedback van anderen te ontvangen en indien nodig je gedrag er op aanpast.

Verder verwachten we van je dat je:

 • HBO/WO afgestudeerd bent;
 • Relevante werkervaring hebt;
 • Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst.


Interesse?


Kan je niet wachten om te starten en/of heb je nog vragen? Neem contact op voor inhoudelijke vragen met Dinish Soekhoe, 06-27085903, of stuur direct je sollicitatie naar hr@strict.nl


of