Overslaan naar content

Junior accountmanager

Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Strict

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat de toekomst van technologie vormgeeft? Bij Strict zijn we op zoek naar een junior accountmanager die zich richt op het aantrekken van nieuwe klanten en het opbouwen van sterke relaties. In deze rol help je klanten hun digitale en IT-ambities te realiseren door het aanbieden van innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten. Het is helemaal niet erg als je nog niet veel ervaring hebt; wat we belangrijker vinden is dat je een passie hebt voor sales en de drive om te groeien. Spreekt dit je aan? Maak dan van deze vacature jouw nieuwe uitdaging en solliciteer nu!


Dit ga je doen als junior accountmanager


Als junior accountmanager new business bij Strict speel je een cruciale rol in het aantrekken van nieuwe klanten en het opbouwen van sterke relaties. Je zorgt voor tevredenheid en loyaliteit bij bestaande klanten en werkt actief aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Door de diensten en producten van Strict op een overtuigende manier te presenteren en promoten, breid je het klantenbestand uit. Je stelt ambitieuze verkoopdoelen en ontwikkelt strategieën om deze te bereiken. Daarnaast werk je nauw samen met interne teams om klantgerichte oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Je monitort markttrends en concurrentie om kansen te identificeren en te benutten.


Dit is de kans om als junior accountmanager alle kneepjes van het vak te leren. Met de ondersteuning vanuit onze organisatie kun je uitblinken en je ontwikkelen tot een topaccountmanager. Met regelmatige trainingen en workshops blijf je altijd up-to-date met de nieuwste verkooptechnieken, producten en markttrends. Ervaren collega's bieden coaching en mentoring om je persoonlijke en professionele groei te bevorderen. Hoogwaardige marketingmaterialen en gerichte leadgeneratiecampagnes trekken potentiële klanten aan. Daarnaast beheer je klantgegevens en verkoopactiviteiten efficiënt met behulp van CRM-software en tools zoals LinkedIn Sales Navigator.


Daarom kies je voor Strict

Samen groeien, elkaar versterken en de mooiste resultaten behalen: dat is waar wij voor staan. Bij Strict delen we kennis om gezamenlijk tot creatieve ideeën en de meest passende oplossingen te komen. Ons ultieme doel? Succesvolle begeleiding van onze klanten bij het realiseren van digitale/IT ambities. We adviseren, voeren projecten uit en waarborgen controle, waardoor succes een feit wordt. Onze aanpak is als het oplossen van een complexe puzzel, waarbij we consultancy, project en programma management expertise bundelen in onderstaande teams:

 • Adoptie
 • Agility
 • Cloud & cybersecurity
 • Informatiebeveiliging & privacy
 • Healthcare Technology
 • Mission Critical
 • Project- en programmamanagement
 • Young professional programma

Je kiest voor Strict omdat wij bij de meest prachtige en uiteenlopende organisaties de mooiste opdrachten succesvol vervullen. En omdat we steeds maar weer teruggevraagd worden en ook steeds weer nieuwe klanten aan ons weten te binden. En ja, daar lees je eigenlijk te weinig over. We zijn namelijk bescheiden, iets te bescheiden.


Wat Strict uniek maakt, is dat we niet alleen hard werken voor onze klanten, maar dat we ook samen streven naar persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsdoelen. Bij Strict zijn er veel kansen voor jouw groei, met collega's die je graag ondersteunen. Dit maakt Strict bijzonder.


In de rol die wij bieden heb je de vrijheid om, te midden van gedreven en deskundige collega's, te werken aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan de ambitieuze groei van de organisatie. Voel jij je thuis in zo'n dynamische omgeving? Dan ben jij een perfecte match voor ons en wij voor jou!

Wat bieden wij?

Bij Strict bieden we niet zomaar een baan; we creëren een dynamische werkomgeving waarin je samen met enthousiaste en deskundige collega's werkt aan jouw persoonlijke groei en de ambitieuze ontwikkeling van onze organisatie. En we hebben nog meer te bieden:

 • Een goed salaris. Jouw kennis, ervaring en groeipotentie zijn bepalend voor ons aanbod
 • Wij geloven in jou, en jij gelooft in ons. Daarom bieden we een contract voor onbepaalde tijd aan
 • Een hybride werkomgeving. Hiermee bedoelen we wisselend online, op ons kantoor in Vianen of bij de klant op locatie
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget met daarnaast een NS Business Card, zodat je op de gaafste plekken opdrachten kan doen
 • Verdere arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsbudget, onkostenvergoeding en alle andere belangrijke zaken nemen we graag samen met je door.

Er heerst een informele- en open cultuur, waar we niet alleen hard werken, maar ook aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het delen van kennis, vitaliteit en een goede werk-privébalans. Bovenal streven we naar plezier in wat we doen. Daarnaast wordt je onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee'.

Vereisten

Dit ben jij

Je bent een gedreven en resultaatgerichte professional die klaar is om je eerste stappen in sales en accountmanagement te zetten. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat om sterke relaties op te bouwen en bestaande klanten te overtuigen. Je volgt markttrends op de voet en hebt de motivatie om snel in te spelen op nieuwe kansen. Daarnaast ben je leergierig en gemotiveerd om nieuwe klanten aan te trekken. Je bent proactief en energiek, altijd op zoek naar manieren om je verkoopdoelen te overtreffen. Je kunt goed luisteren en stelt de juiste vragen om de behoeften van klanten te begrijpen en passende oplossingen te bieden. Bovendien ben je een teamspeler die nauw samenwerkt met interne teams om de beste resultaten voor klanten te bereiken.

Daarnaast heb je:

 • Een hbo-/wo niveau in een relevant vakgebied;
 • ervaring met tools zoals LinkedIn Sales Navigator is mooi meegenomen.

Met jouw drive en ambitie ben je klaar om een directe impact te maken op de groei en het succes van Strict.


Zet de volgende stap in jouw carrière

Solliciteer nu via de onderstaande knop, wij verwelkomen graag jouw talent in ons team. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met met Marieke Biemans of Olaf Teeling via + 088 555 5800. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Na twee gesprekken kan je al een aanbieding van ons verwachten. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Na twee gesprekken kan je al een aanbieding van ons verwachten.

of