Skip to content

IT Traineeship

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 2.600 - € 2.600 per maandStrict Young Professionals

Functieomschrijving

VACATURE IT TRAINEESHIP

Ben jij altijd al geïnteresseerd in IT en de nieuwste innovaties? Maar heb je het idee dat jij niet de juiste kennis in huis hebt om er jouw werk van te maken? Strict Young Professionals biedt het IT Traineeship aan zodat jouw carrière in IT een kickstart krijgt. Ook zonder technische achtergrond 🤓 .


Praktisch

Duur traineeship: 2 jaar
Locatie: hybride, oftewel wisselend online, op ons kantoor in Vianen en bij jouw opdrachtgever
Voor wie: HBO / WO afgestudeerden, iedere studierichting is welkom.


Over Strict Young Professionals (SYP)

Wij zijn de omgeving waar jong talent zich verzamelt en waar jij jezelf écht kan ontwikkelen tot een top IT-professional. Iedereen bij SYP is gedreven en gemotiveerd: wij weten wat hard werken is. Maar successen moeten ook gevierd worden! We organiseren bbq’s, borrels en teamuitjes om ook genoeg te ontspannen. Work hard, play hard.


Over het traineeship

Je start natuurlijk met een bootcamp om jouw IT, projectmanagement en consultancy kennis op het juiste niveau te brengen (inclusief certificaten – handig voor jouw cv!). Doorbetaald en met een lekkere lunch (en een borrel mag natuurlijk ook niet ontbreken 😉 ). Na 1,5 maand doe je on the job ervaring op bij de belangrijkste organisaties in Nederland, zoals Schiphol, Politie Nederland of NS. Je doet dit natuurlijk niet alleen, want je wordt gekoppeld aan een buddy en krijgt begeleiding van jouw Strict collega’s en onze talentmanager. Daarnaast volg je het Reis van de Held programma tijdens het gehele traineeship, waarin je gecoacht wordt in jouw soft skills en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten over het traject? Check onze website voor uitgebreidere informatie: www.strictyoungprofessionals.nl

Wat bieden wij?

 • Vanaf dag 1 krijg je €2600 bruto per maand. Elk halfjaar gaat je salaris omhoog o.b.v. het behalen van jouw doelen;
 • Wij investeren in je voor €12.000,- aan opleidingskosten en je bouwt hiervoor geen studieschuld op;
 • Jouw opdrachtgevers bezoek je in je eigen leaseauto, waarin je ook privé mag rond karren;
 • Natuurlijk krijg je van ons een laptop en een telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen – genieten van de zon moet natuurlijk ook gebeuren;
 • Managementtrainingen verzorgd door de Universiteit Utrecht;
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee’;
 • Persoonlijke coaching van Reis van de Held (www.reisvandeheldinbusiness.nl), waarin jij aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling.


Over Strict

Strict Young Professionals is de opleidingsorganisatie van Strict. Strict richt zich op drie gebieden: transformatie, mission critical infrastructuren en cloud & security. Daarnaast hebben we veel experts op specifieke thema’s, zoals 5G, smart ecosystems en agility. Met deze collega’s heb je veel contact. Naast dat zij een deel van de trainingen verzorgen, zal je ze ook regelmatig tegenkomen binnen jouw opdrachten of spar je met ze over jouw uitdagingen. Bekijk www.strict.nl om te zien wat we allemaal doen.

Vereisten

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond. Iedere studierichting is welkom;
 • Je bent bereid te reizen naar jouw opdrachtgevers;
 • Je hebt een interesse in IT en wilt je hierin graag ontwikkelen;
 • Je bent gedreven en houdt van een uitdaging;
 • Je kan de rust bewaren in hectische periodes en kan zowel zelfstandig als in een team goed werken


Sollicitatieprocedure

Je solliciteert hier gemakkelijk via LinkedIn (via onze website kan ook). Je krijgt daarna een uitnodiging voor een eerste gesprek. Zien we hierin op het eerste gezicht een match? Dan volgt het tweede gesprek waarin we jouw cv bespreken en het hebben over jouw interesse in IT. Is er vanuit beide partijen interesse? Dan ontvang je van ons een aanbieding!


Zie jij toekomst bij Strict Young Professionals dan maken wij graag kennis met jou! Heb je nog vragen en kan je niet wachten om te starten neem dan contact op met Jasmijn Ottow via 06-48 52 07 04. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!


Kijk voor meer informatie op www.strictyoungprofessionals.nl en op www.strict.nl
P.S. Op www.strictyoungprofessionals.nl kan je ook alvast zien wie je toekomstige mede-trainees zijn!

of