Skip to content

Financieel administratief medewerker

Vianen, Utrecht, NederlandStrict

Functieomschrijving

Wij zoeken jou!

Ben je iemand die houdt van cijfers en energie krijgt om de administratie in detail kloppend te krijgen? En vind je het leuk om deel te zijn van een klein team waarin je nauw met elkaar samenwerkt in een betrokken en gezellige omgeving? Lees dan verder!


Wat ga je doen?

Je werkt met vier andere collega’s samen aan de financiële administratie binnen een Consultancy omgeving. Hierin krijg je met verschillende financiële administratieve werkzaamheden te maken in onze verkoop van o.a. complexe consultancy projecten. Hierin schakel je snel met je financiële collega’s en met de Accountmanagers die een project hebben verkocht. Je houdt de projectenadministratie up-to-date, controleert en houdt de urenregistratie bij en zorgt voor de compleetheid en juistheid van verschillende dossiers. Je ondersteunt en informeert projectmanagers en controleert de gemaakte financiële afspraken en de kwaliteit wat betreft de projecten. Je bewaakt ook de voortgang van het project en levert diverse rapportages op, zoals een eindrapportage.


Over Strict.

Wij zijn een vooraanstaand ICT-consultancybureau die de belangrijkste organisaties in Nederland helpt digitaal te innoveren. Denk bijvoorbeeld aan klanten zoals Schiphol, Politie Nederland en de NS. Het is onze passie om deze klanten te laten profiteren van digitale mogelijkheden. Dit doen we van A tot Z: vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met de realisatie van werkende digitale oplossingen. We geven advies, voeren het project uit en zorgen daarna voor grip, zodat het project écht succesvol wordt. Dit is vaak een complexe puzzel waarbij we veel verschillende expertises combineren op het gebied van:

 • Enterprise Agility
 • Cloud & Security
 • Missie- & Bedrijfskritische communicatietechnologie
 • Privacy, Governance Risk & Control

Bekijk onze website om meer te lezen over de projecten die we doen: www.strict.nl.


Medewerkers bij Strict zijn gedreven en gemotiveerd: we weten wat hard werken is. We werken in een omgeving waar iedereen zich optimaal en snel kan ontwikkelen en waar een hoge betrokkenheid is bij het realiseren van onze doelen. Natuurlijk maken we ook tijd om onze successen te vieren! We organiseren bbq’s, borrels en uitjes om ook genoeg te ontspannen. Binnen Strict heerst er een familiecultuur met een informeel en open karakter: we zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Je kan dus altijd bij je collega’s langslopen voor een hulpvraag – of natuurlijk voor een gezellig bakje koffie!

Vereisten

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-/werkverkeer;
 • Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en opleiding, via bijvoorbeeld het bijwonen van (avond)kennissessies, zelfstudies en waar nodig een externe studie;
 • Een fijn kantoor in Vianen vlak langs de A2, met dagelijks vers fruit en een tafeltennistafel;
 • Werken in een ambitieus, betrokken en flexibel team en binnen een organisatie waarin iedereen bereikbaar is. Biertje drinken met de baas? Kan gewoon;
 • Je wordt onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee’.


Herken jij jezelf hierin?

Je hebt brede kennis en ervaring op het gebied van de financiële administratie. Je hebt een gedreven persoonlijkheid met een pragmatische aanpak. Je blijft rustig in stressvolle situaties en weet ook dan je doel te bereiken. Je bent goed in het houden van focus en werkt nauwkeurig.


Verder verwachten we van je dat je:

 • 24 – 32 uur per week beschikbaar bent;
 • het geen probleem vindt om hybride te werken, oftewel wisselend online of op ons kantoor in Vianen;
 • een afgeronde financiële mbo-opleiding (niveau 4) hebt richting Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Financieel Administratief Medewerker;
 • relevante werkervaring hebt in een soortgelijke financiële functie;
 • zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst.


Interesse?

Kan je niet wachten om te starten en/of heb je nog vragen? Neem contact op voor inhoudelijke vragen met Dinish Soekhoe, 088 5555800, of stuur direct je sollicitatie naar hr@strict.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of