Overslaan naar content

Contractmanager

Hybride
 • Vianen, Utrecht, Nederland
Strict

Functieomschrijving

Wil jij als contractmanager het roer in handen nemen en organisaties helpen hun koers te bepalen? Benut jouw expertise om diepgaande vragen te stellen en inzichten te leveren die échte verandering teweegbrengen. Met jouw visie op ketenoptimalisatie en transformatiebegeleiding maak je het onderscheid in een dynamische wereld. Klaar om het verschil te maken?


Dit ga je doen als contractmanager

Met jouw ervaring en inzicht help je onze klanten om niet alleen te reageren op veranderingen, maar om deze zelf te sturen. Als senior contractmanager heb je de sleutelrol om complexe contracten te begrijpen en te beheren, risico's te minimaliseren en kansen te maximaliseren.

Je vraagt niet alleen 'wat' klanten nodig hebben, maar 'waarom' en 'hoe' de oplossingen hen verder kunnen helpen. Je diepe begrip van organisatorische processen en jouw vermogen om ketenprocessen te optimaliseren, betekent dat je klanten kunt begeleiden naar efficiëntie en effectiviteit. Het gaat niet alleen om het implementeren van veranderingen; het gaat om het inspireren en begeleiden van organisaties naar een toekomst waar ze werkelijk 'in control' zijn.

Bij ons krijg je de kans om jouw visie en leiderschap in te zetten om tastbare, positieve veranderingen te bewerkstelligen die niet alleen impact hebben op de werkvloer, maar ook op de markt en samenleving. Dat is het verschil maken op het hoogste niveau. Ben je er klaar voor? Sluit je dan aan bij ons team!

Het team

Team GRIP zoekt toppers zoals jij: consultants, servicemanagers en contractmanagers die geen uitdaging uit de weg gaan. Wij zijn de architecten van organisatie-inrichting, experts in zowel in- als outsourcing. Bij ons krijg je de kans om te werken aan rollen en processen die net zo dynamisch zijn als de implementatie ervan. Kom aan boord en gebruik jouw skills om onze klanten de ruimte te geven voor continue verbetering en innovatie.


Daarom kies je voor Strict

Samen groeien, elkaar versterken en de mooiste resultaten behalen: dat is waar wij voor staan. Bij Strict delen we kennis om gezamenlijk tot creatieve ideeën en de meest passende oplossingen te komen. Ons ultieme doel? Succesvolle begeleiding van onze klanten bij het realiseren van digitale/IT ambities. We adviseren, voeren projecten uit en waarborgen controle, waardoor succes een feit wordt. Onze aanpak is als het oplossen van een complexe puzzel, waarbij we consultancy, project en programma management expertise bundelen in onderstaande teams:

 • Adoptie
 • Agility
 • Cloud & security
 • Informatiebeveiliging & privacy
 • GRIP
 • Mission Critical 
 • Project- en programmamanagement
 • Young professional programma


Je kiest voor Strict omdat wij bij de meest prachtige en uiteenlopende organisaties de mooiste opdrachten succesvol vervullen. En omdat we steeds maar weer teruggevraagd worden en ook steeds weer nieuwe klanten aan ons weten te binden. En ja, daar lees je eigenlijk te weinig over. We zijn namelijk bescheiden, iets te bescheiden.


Wat Strict uniek maakt, is dat we niet alleen hard werken voor onze klanten, maar dat we ook samen streven naar persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsdoelen. Bij Strict zijn er veel kansen voor jouw groei, met collega's die je graag ondersteunen. Dit maakt Strict bijzonder.


In de rol die wij bieden heb je de vrijheid om, te midden van gedreven en deskundige collega's, te werken aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan de ambitieuze groei van de organisatie. Voel jij je thuis in zo'n dynamische omgeving? Dan ben jij een perfecte match voor ons en wij voor jou!


Wat bieden wij?

Bij Strict bieden we niet zomaar een baan; we creëren een dynamische werkomgeving waarin je samen met enthousiaste en deskundige collega's werkt aan jouw persoonlijke groei en de ambitieuze ontwikkeling van onze organisatie. En we hebben nog meer te bieden:

 • Een goed salaris. Jouw kennis, ervaring en groeipotentie zijn bepalend voor ons aanbod
 • Wij geloven in jou, en jij gelooft in ons. Daarom bieden we een contract voor onbepaalde tijd aan
 • Een hybride werkomgeving. Hiermee bedoelen we wisselend online, op ons kantoor in Vianen of bij de klant op locatie
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget met daarnaast een NS Business Card, zodat je op de gaafste plekken opdrachten kan doen
 • Verdere arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsbudget, onkostenvergoeding en alle andere belangrijke zaken nemen we graag samen met je door.

Er heerst een informele- en open cultuur, waar we niet alleen hard werken, maar ook aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het delen van kennis, vitaliteit en een goede werk-privébalans. Bovenal streven we naar plezier in wat we doen. Daarnaast wordt je onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee'.

Vereisten

Dit ben jij

Ben jij de contractmanagement expert die zich thuis voelt in de veelzijdige wereld van adviseren en sturen? Heb jij het vermogen om soepel tussen verschillende rollen te schakelen, aangepast aan wat de situatie van jou vereist? Met jouw overtuigingskracht en drive tackle je uitdagingen met een hands-on mentaliteit. Ook onder druk houd jij het hoofd koel en blijf je gefocust op het einddoel. Jouw kracht ligt in het geven van opbouwende feedback en heldere inzichten, zelfs als deze ingaan tegen bestaande structuren, en je weet dit op een respectvolle wijze over te brengen. Daarnaast sta je open voor feedback en ben je bereid je aanpak aan te passen waar nodig.

Daarnaast heb je:
- Een hbo-/wo niveau in een relevant vakgebied;

- minimaal 5 jaar relevante werkervaring contractmanager;

- kennis van en relevante ervaring met, één of meerdere van de volgende projectmethodieken: Prince2, ITIL;

- een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.


Zet de volgende stap in jouw carrière

Solliciteer nu via de onderstaande knop, wij verwelkomen graag jouw talent in ons team. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sjors Kohl via +31 6 4023 6835 of per mail: s.kohl@strict.nl. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Na twee gesprekken kun je al een aanbieding van ons verwachten.

of