Overslaan naar content

Accountmanager

Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Strict

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat de toekomst van technologie vormgeeft? Bij Strict zijn we op zoek naar een gedreven accountmanager om ons team te versterken. Omdat een van onze huidige accountmanagers met pensioen gaat, krijg je de kans om een aantal grote klanten over te nemen en deze relaties verder uit te bouwen. Daarnaast ga je je ook richten op de werving van nieuwe klanten. Spreekt dit je aan? Maak dan van deze vacature jouw nieuwe uitdaging en solliciteer nu!


Dit ga je doen als accountmanager

Als accountmanager bij Strict speel je een sleutelrol in het versterken van onze positie als gesprekspartner en dienstverlener bij onze huidige grote accounts. Je zorgt voor tevredenheid en loyaliteit bij onze bestaande klanten en werkt hard aan het uitbreiden van deze relaties. Daarnaast richt je je op het aantrekken van nieuwe klanten om ons klantenbestand verder uit te breiden. Door onze innovatieve diensten en producten op een creatieve en overtuigende manier te presenteren en te promoten, breid je ons klantenbestand uit. Je stelt ambitieuze verkoopdoelen en ontwikkelt strategieën om deze te bereiken. Je werkt nauw samen met interne teams om klantgerichte oplossingen te ontwikkelen en te implementeren, en je houdt markttrends en concurrentie nauwlettend in de gaten om kansen te identificeren en te benutten.

Bij Strict krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om te slagen. Met regelmatige trainingen en workshops blijf je altijd up-to-date met de nieuwste verkooptechnieken, producten en markttrends. Ervaren collega's bieden coaching en mentoring om je persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Hoogwaardige marketingmaterialen en gerichte leadgeneratiecampagnes trekken potentiële klanten aan. Je beheert je klantgegevens en verkoopactiviteiten efficiënt met behulp van CRM-software en tools zoals LinkedIn Sales Navigator.


Daarom kies je voor Strict

Samen groeien, elkaar versterken en de mooiste resultaten behalen: dat is waar wij voor staan. Bij Strict delen we kennis om gezamenlijk tot creatieve ideeën en de meest passende oplossingen te komen. Ons ultieme doel? Succesvolle begeleiding van onze klanten bij het realiseren van digitale/IT ambities. We adviseren, voeren projecten uit en waarborgen controle, waardoor succes een feit wordt. Onze aanpak is als het oplossen van een complexe puzzel, waarbij we consultancy, project en programma management expertise bundelen in onderstaande teams:

 • Adoptie
 • Agility
 • Cloud & cybersecurity
 • Informatiebeveiliging & privacy
 • Healthcare technology
 • Mission Critical
 • Project- en programmamanagement
 • Young professional programma

Je kiest voor Strict omdat wij bij de meest prachtige en uiteenlopende organisaties de mooiste opdrachten succesvol vervullen. En omdat we steeds maar weer teruggevraagd worden en ook steeds weer nieuwe klanten aan ons weten te binden. En ja, daar lees je eigenlijk te weinig over. We zijn namelijk bescheiden, iets te bescheiden. Wat Strict uniek maakt, is dat we niet alleen hard werken voor onze klanten, maar dat we ook samen streven naar persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsdoelen. Bij Strict zijn er veel kansen voor jouw groei, met collega's die je graag ondersteunen. Dit maakt Strict bijzonder.


In de rol die wij bieden heb je de vrijheid om, te midden van gedreven en deskundige collega's, te werken aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan de ambitieuze groei van de organisatie. Voel jij je thuis in zo'n dynamische omgeving? Dan ben jij een perfecte match voor ons en wij voor jou!

Wat bieden wij?

Bij Strict bieden we niet zomaar een baan; we creëren een dynamische werkomgeving waarin je samen met enthousiaste en deskundige collega's werkt aan jouw persoonlijke groei en de ambitieuze ontwikkeling van onze organisatie. En we hebben nog meer te bieden:

 • Een goed salaris. Jouw kennis, ervaring en groeipotentie zijn bepalend voor ons aanbod
 • Wij geloven in jou, en jij gelooft in ons. Daarom bieden we een contract voor onbepaalde tijd aan
 • Een hybride werkomgeving. Hiermee bedoelen we wisselend online, op ons kantoor in Vianen of bij de klant op locatie
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget met daarnaast een NS Business Card, zodat je op de gaafste plekken opdrachten kan doen
 • Verdere arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsbudget, onkostenvergoeding en alle andere belangrijke zaken nemen we graag samen met je door.

Er heerst een informele- en open cultuur, waar we niet alleen hard werken, maar ook aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het delen van kennis, vitaliteit en een goede werk-privébalans. Bovenal streven we naar plezier in wat we doen. Daarnaast wordt je onderdeel van de Strict-familie. We zien elkaar regelmatig bij bijvoorbeeld de jaarlijkse familiedag, bootcamps en onze skitrip ‘Strict im Schnee'.

Vereisten

Dit ben jij

Je bent een gedreven en resultaatgerichte professional met een scherp inzicht in sales en accountmanagement. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet je bestaande klanten te overtuigen en sterke relaties verder uit te bouwen. Je volgt markttrends op de voet en kunt snel inspelen op nieuwe kansen binnen je bestaande klantenportfolio. Daarnaast heb je ook de vaardigheid om nieuwe klanten aan te trekken. Je bent proactief en energiek, altijd op zoek naar manieren om de verkoopdoelen te overtreffen. Je kunt goed luisteren en stelt de juiste vragen om de behoeften van klanten te begrijpen en passende oplossingen te bieden. Daarnaast ben je een teamspeler die nauw samenwerkt met interne teams om de beste resultaten voor klanten te bereiken.

Daarnaast heb je:

 • Een hbo-/wo niveau in een relevant vakgebied;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring als acountmanager;
 • ervaring met tools zoals LinkedIn Sales Navigator is mooi meegenomen.

Met jouw drive en ambitie ben je klaar om een directe impact te maken op de groei en het succes van Strict.


Zet de volgende stap in jouw carrière

Solliciteer nu via de onderstaande knop, wij verwelkomen graag jouw talent in ons team. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met met Marieke Biemans of Olaf Teeling via + 088 555 5800. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Na twee gesprekken kan je al een aanbieding van ons verwachten. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Na twee gesprekken kan je al een aanbieding van ons verwachten.

of